Viva La Revolucion - New Food From Mexico
Grupo Livros
Autor | Fiona Dunlop |
---|---|
ISBN | 9781845333034 |
Título | Viva La Revolucion - New Food From Mexico |
Editora | Mitchell Beazley |
Ano de Edição | 2008 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 192 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 25,3 |
Largura | 20,1 |
Profundidade | 1,72 |
Peso | 384 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Mexico is experiencing a gastronomic revolution. A return to pre-Hispanic cooking techniques and current trends towards tapas-style eating are sweeping a wind of change through the country´s food. From Michoacan to Mexico City, from Oaxaca to the Yucatan, Fiona Dunlop, author of the highly successful "New Tapas", has sought out the chefs and cooks at the forefront of Mexican cooking to discover the ingredients and techniques and recipes at the heart of this revolution. Here you will find new dishes as well as modern versions of classics. Chillies, seafood, chicken, pork, game, tortillas and tacos play a central role as do vegetarian dishes based on beans, tomatoes, avocados, squash, corn and sweet potatoes. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
Quem viu, também comprou
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Rodrigo Fonseca, Marcel Rouff
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Tatiana Cardoso
-
Adicionar aos favoritos Autor- Brígida Gimenez, Marcelo Scofano
-
Adicionar aos favoritos Autor- Carlos Alberto Doria
-
Adicionar aos favoritos Autor- Simone Mota, João Diamante
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Sandro Marques, João Luiz Maximo da Silva
-
Adicionar aos favoritos Autor- Ingrid Schmidt-Hebbel Martens
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos