Green-Fingered Cook, The - The Freshest Recipes For Cooking Your Own Fruit, Vegetables and Herbs
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Green-Fingered Cook, The - The Freshest Recipes For Cooking Your Own Fruit, Vegetables and Herbs
Grupo Livros
Autor | Gaia Books |
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ISBN | 9781856753142 |
Título | Green-Fingered Cook, The - The Freshest Recipes For Cooking Your Own Fruit, Vegetables and Herbs |
Editora | Gaia Books |
Ano de Edição | 2009 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 160 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Brochura |
Altura | 24,6 |
Largura | 18,8 |
Profundidade | 0,96 |
Peso | 240 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Gathering a few herbs, growing some tomatoes, or making the best of a bumper crop of berries can be the start of something delicious: from Ricotta and Chive Bread and Cherry Tomato Lasagne to Raspberry and White Chocolate Cheesecake and Strawberry Pavlova. This book lets you enjoy the pleasures of eating food fresh from the garden all year round. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
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