Portugal Cookbook
Grupo Livros
Autor | Leandro Carreira |
---|---|
ISBN | 9781838664732 |
Título | Portugal Cookbook |
Editora | Phaidon Press |
Ano de Edição | 2022 |
Número de Páginas | 448 |
Acabamento | Brochura |
Altura | 27,25 |
Largura | 19,12 |
Profundidade | 3,75 |
Peso | 1700 |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Celebrate Portugal’s vibrant, globally-influenced and highly influential food culture via more than 550 classic and contemporary recipes from the acclaimed chef Leandro Carreira With its diverse cuisine and intriguing culinary history, Portugal is a top travel destination for food lovers worldwide. Portugal: The Cookbook gathers together dishes from every region of the country, including fish and shellfish dishes from the Algarve coast, hearty stews from the Douro Valley, and the famous and beloved pastries of Lisbon. Acclaimed chef Leandro Carreira has researched more than 550 traditional recipes for home cooks that encapsulate the breadth and diversity of the food of Portugal, a country whose immense culinary influence has spread far beyond its borders. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
Quem viu, também comprou
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Edgar Galluzzo
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos A Arte da Fermentação: Explore os Conceitos e Processos Essenciais da Fermentação Praticados Ao Redo
Autor- Michael Pollan, Sandor Ellix Katz
-
Adicionar aos favoritos Autor- Sandra A. Gutierrez
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Bricia Lopez, Javier Cabral
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Sandro Marques, João Luiz Maximo da Silva
-
Adicionar aos favoritos Autor- Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Tara Wigley, Jonathan Lovekin
-
Adicionar aos favoritos Autor- Gisela Abrantes, Carla Salmazo
-
Adicionar aos favoritos Autor- Ingrid Schmidt-Hebbel Martens
-
Adicionar aos favoritos