Autor
- Rodrigo Fonseca, Marcel Rouff
Autor | Nick Nairn |
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ISBN | 9781844035816 |
Título | Nick Nairn Cook School |
Editora | Cassell Illustrated |
Ano de Edição | 2008 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 288 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 24,6 |
Largura | 18,9 |
Profundidade | 2,59 |
Peso | 576 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Do you know how to listen to your pan to find out whether it´s too hot or too cold? How do you know when it´s rare or well done? And what type of steak should you be cooking anyway? This work provides you with easy-to-follow step-by-step photography and recipes including useful techniques and exercises to test your skills. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |