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Edible Mushroom Book, The - a Guide To Foraging and Cooking

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Edible Mushroom Book, The - a Guide To Foraging and Cooking

Grupo Livros

AutorAnna Del Conte, Thomas Laessoe
ISBN9781405332132
TítuloEdible Mushroom Book, The - a Guide To Foraging and Cooking
EditoraDorling Kindersley Uk
Ano de Edição2008
IdiomaInglês
Número de Páginas192
País de OrigemReino unido
AcabamentoEncadernado
Altura19,2
Largura14,8
Profundidade1,72
Peso384
FormatoFísico
OrigemReino Unido
Serie/Coleçãovazio
Volumevazio
SinopseA gourmet´s guide to foraging and cooking mushrooms, featuring over 50 of the best edible fungi. From common puffballs to golden wax caps, morels to chanterelles, find out how to forage, prepare and cook delicious mushrooms that are wild, fresh and free. Superb photographs show edible mushrooms in their natural habitats, so you know exactly what to look for, where, and when. Once you´ve reaped your harvest, there are over 50 fantastic recipes to transform fungi into mouth-watering dishes – from hearty meals for hungry hunters to delicious soups, salads, and exotic specialities.
Edição1
LivroDigitalvazio
PrevendaVazio

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