Easy British Food
Grupo Livros
Autor | James Martin |
---|---|
ISBN | 9781845335816 |
Título | Easy British Food |
Editora | Mitchell Beazley |
Ano de Edição | 2010 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 144 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Brochura |
Altura | 25,3 |
Largura | 20,1 |
Profundidade | 0,86 |
Peso | 216 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | James Martin brings us his recipes for some of the simplest-to-prepare British classics, including Peppered Roast Beef, Whole Poached Salmon, and Gooseberry Fool. "Easy British Food" is packed with traditional roasts, pies, stews and fries. You´ll find all the simplest national favourites - along with an array of popular new dishes, which are all made easy in this delicious collection. James is perhaps best loved for his teatime cakes and bakes, and in this book he doesn´t disappoint. His irresistible recipes include Parkin, Madeira Cake, Doughnuts and Carrot Cake. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
Quem viu, também comprou
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Carlos Alberto Doria
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Simone Mota, João Diamante
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Bricia Lopez, Javier Cabral
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Camila Garcia
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos