Autor
- Rodrigo Fonseca, Marcel Rouff
Autor | Antony Worrall Thompson |
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ISBN | 9781845333423 |
Título | Saturday Cooks - Cookbook - Easy Recipes From Britain´S Favourite Chefs |
Editora | Mitchell Beazley |
Ano de Edição | 2008 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 160 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 25,3 |
Largura | 20,1 |
Profundidade | 1,44 |
Peso | 320 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Divided into chapters on starters, beef, pork, lamb, chicken, fish, veggie and puddings, this book is packed with recipes from a wide range of chefs to suit every taste. Recipes include homely favourites such as Double Fish Pie and Apple Crumble with Mascarpone Cream, alongside more exotic dishes such as Thyme-roasted Pork Chops with Puy Lentil Ragout, Halibut Curry with Green Chilli, and Coriander and Caramelized Beetroot on Spinach and Yoghurt. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |