A History of The World in 10 Dinners
Grupo Livros
Autor | Victoria Flexner |
---|---|
ISBN | 9780847873456 |
Título | A History of The World in 10 Dinners |
Editora | Rizzoli |
Ano de Edição | 2023 |
Número de Páginas | 384 |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 25,4 |
Largura | 20,83 |
Profundidade | 3,3 |
Peso | 1700 |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | In ten chapters--each an important moment in food history, from Ancient Rome to Al-Andalus in Spain, from the Ethiopian Empire to nineteenth-century New York City--the authors pair menus with immersive retellings of historic culinary breakthroughs, and present the ingredients and modern techniques adapted for today's kitchens to allow cooks of all abilities to entertain with dishes that were created and enjoyed hundreds of years ago but remain relevant to today's food tastes and values. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
Quem viu, também comprou
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Juliano Albano, João Martins Portelinha Neto
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Cardoso Tatiana
-
Adicionar aos favoritos Autor- Carlos Alberto Doria
-
Adicionar aos favoritos Autor- Edgar Galluzzo
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos