Autor
- Brígida Gimenez, Marcelo Scofano
Autor | Harumi Kurihara |
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ISBN | 9781840915013 |
Título | Harumi´S Japanese Cooking |
Editora | Conran Octopus |
Ano de Edição | 2008 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 160 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Brochura |
Altura | 25,3 |
Largura | 20,1 |
Profundidade | 0,96 |
Peso | 240 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Aims to demystify Japanese cooking and show that it can be made with ingredients easily available in Europe and North America. The author helps to learn how to prepare more than 70 authentic Japanese recipes for fish and seafood, meat, rice, tofu, sushi, noodles, soup, vegetables, desserts and drinks. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |