Ferment - a Guide To The Ancient Art of Culturing Foods, From Kombucha To Sourdough
+-
Ferment - a Guide To The Ancient Art of Culturing Foods, From Kombucha To Sourdough
Grupo Livros
Autor | Holly Davis |
---|---|
ISBN | 9781452175171 |
Título | Ferment - a Guide To The Ancient Art of Culturing Foods, From Kombucha To Sourdough |
Editora | Chronicle Books |
Ano de Edição | 2019 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 272 |
País de Origem | Eua |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 21 |
Largura | 14 |
Profundidade | 2,45 |
Peso | 544 |
Formato | Físico |
Origem | Eua |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented foods are becoming everyday meal mainstays. In this extensive collection, fermentation pioneer Holly Davis shares more than 120 recipes for familiar—and lesser-known—cultured foods, including yogurt, pickles, kimchi, umeboshi, scrumpy, and more. This inspiring resource contains more than 100 photographs, plus plenty of helpful how-tos and informational charts offering guidance on incorporating fermented ingredients into the diet. With a luxe textured cover and brimming with engaging projects for cooks of all skill levels, this cookbook will be the cornerstone of every preserving kitchen |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
Quem viu, também comprou
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Tatiana Cardoso
-
Adicionar aos favoritos Autor- Brígida Gimenez, Marcelo Scofano
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos A Arte da Fermentação: Explore os Conceitos e Processos Essenciais da Fermentação Praticados Ao Redo
Autor- Michael Pollan, Sandor Ellix Katz
-
Adicionar aos favoritos Autor- Simone Mota, João Diamante
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Bricia Lopez, Javier Cabral
-
Adicionar aos favoritos Autor- Gisela Abrantes, Carla Salmazo
-
Adicionar aos favoritos Autor- Ingrid Schmidt-Hebbel Martens
-
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos -
Adicionar aos favoritos Autor- Luciana Fróes, Isis Rangel
-
Adicionar aos favoritos