Breakfast - The Cookbook
Grupo Livros
Autor | Emilly Elyse Miller |
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ISBN | 9780714878041 |
Título | Breakfast - The Cookbook |
Editora | Phaidon Press |
Ano de Edição | 2019 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 464 |
País de Origem | Brasil |
Acabamento | Encadernado |
Altura | 21 |
Largura | 14 |
Profundidade | 4,18 |
Peso | 930 |
Formato | Físico |
Origem | Brasil |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Start the day with the definitive cookbook of authentic home-cooking breakfast dishes from around the world Breakfast is the most important – and comforting – time of day for billions of people everywhere. Here, for the first time, a collection of hundreds of home-cooking recipes celebrates morning meals as they´re prepared in kitchens across the globe. Each recipe is accessible and straightforward, with notes offering cultural context and culinary insight. Whether it´s sweet or not, classic or regional, it´s here: Egyptian Ful Medames (stewed fava beans); Mexican Chilaquiles; Chinese Pineapple Buns; American Scones; Scottish Morning Rolls; and so much more. Featuring contributions from Reem Kassis, Bill Granger, Jason Hammel, Stephen Harris, Clotilde Dusoulier, Harumi Kurihara, Meera Sodha, Alvin Cailan, Fredrik Berselius, and Manoella Buffara. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |
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