Autor
- Brígida Gimenez, Marcelo Scofano
Autor | Terence Conran, Simon Hopkinson, Matthew Harris |
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ISBN | 9781840915631 |
Título | The Bibendum Cookbook |
Editora | Conran Octopus |
Ano de Edição | 2010 |
Idioma | Inglês |
Número de Páginas | 224 |
País de Origem | Reino unido |
Acabamento | Brochura |
Altura | 25,3 |
Largura | 19,3 |
Profundidade | 1,34 |
Peso | 336 |
Formato | Físico |
Origem | Reino Unido |
Serie/Coleção | vazio |
Volume | vazio |
Sinopse | Housed in the historic Michelin building, Bibendum Restaurant has been an iconic part of the restaurant scene in London. This book tells us about 10 of the favorite Bibendum Classics, including Piedmontese Peppers and Fillet Steak au Poivre. It presents over 40 recipes for you to cook at home from Soup de Poisson, to Marbled Chocolate Mousse Cake. |
Edição | 1 |
LivroDigital | vazio |
Prevenda | Vazio |